Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 28.08.2011.
15:32
Vestionline A
Povodom najavljene parade ponosa u Beogradu, Sindikat srpske policije - sindikalna grupa Novi Sad, saopštava da podržava pravo svakoga da održi javni skup, ali da taj skup mora da bude bezbedan i u skladu sa zakonima Srbije.
Nedelja 28.08.2011.15:52
Наравно да су забележени напади када се упорно овом народу натура нешто што се коси са свим нормама здравог разума.Српски народ никада неће прихватити такве промоције из простог разлога што смо ми ипак другачији од тог запада и када нешто нећемо онда је то из ината.Бунт против параде је и својеврстан бунт против ове власти и њихове велике обмане зване Европска Унија.
Nedelja 28.08.2011.16:19
Dobar deo policajaca ne zeli da obezbedjuje paradu zbog sopstvenog morala i stida, nisu bili tu kada je narod bio napadnut na Kosovu, nisu adekvatno reagovali na zukorlicev napad, tukli su malinare, putare i ostali nesrecni Srpski narod koji kao i oni ne moze da skrpi za zivot i sad treba da nekoliko hiljada njih trpi udarce i uvrede na paradi srama. Sad opet neko izlazi sa pricom da su slabo placeni i ako ih dobro plate radice svoj posao pa i peder paradu iako su je ocenili kao prreterano rizicnu, skupu i nepotrebnu
Nedelja 28.08.2011.16:27
Poznato je sta ucesnici parade srama misle o Bogu, Crkvi, Srbiji, naciji pa i o samom normalnom odnosu coveka i zene. Njihova parada ima samo jedan cilj: prkos i ruganje iz prevelike mrznje prema gore pomenutom i zelje da se sablazni sto vise njih. Ova druga strana normalnog sveta sa normalnim razmisljanjem ima pravo i obavezu da spreci koliko je god to moguce ovu bruku i odbrani vrednosti od kojih zavise nacija, drzava i sam moral i sacuvaju ljudske, posebno decije duse od skarednosti i skrnavljenja
Nedelja 28.08.2011.16:59
Van teme jeste ali je pre neki dan na skupu Americkih psihijatara doneta odluka da se pedofilija skida sa liste mentalnih poremecaja i bolesti. Eto, na ovo smo dugo upozoravali i dogodilo se. Ako pedofili ne daj Boze naprave skup u Bg da li ce Marko i ostali braniti skup na kojem ce pedofili resavati svoje probleme? Da li ce biti uskraceno roditelju da brani svoje dete od ovakvog manijaka?
Nedelja 28.08.2011.17:04
Ne obracajmo paznju na demaogoge i demagogije, pravo Srbina i svakog drugog normalnog gradjanina Srbije je da reaguje na zle i stetne pojave u drustvu i da pokusa koliko je to god moguce da ih spreci. Upravo su pederi nasrtljivi i agresivni huligani koji ne odustaju od svog nastupa i koji lukavo koriste policiju za obracun sa narodom
Nedelja 28.08.2011.18:41
Доста замајавања са онима који из тобож породичних трагедија разумеју и заступају педере и њихове жеље да своја дупета свима јавно набију на нос. Тражећи да они те своје работе обављају у четири зида и не инсистирају на својој нормалности, јер нормални нису, ми само бранимо своје православно битисање на овом простору. Само здрава и исправно сексуално орјентисана чељад радиће на сачувању броја Срба на овом простору.Само здрава Српска породица може одгајити родољубиве чланове овог друштва који ће за њега, ако затреба, и главу дати. ДОМАЋИНСТВО САСТАВЉЕНО ОД ДВА ПЕДЕРА НЕ МОЖЕ !
Nedelja 28.08.2011.20:32
hehe...Dačićevi dečaci, a kada ste pendrečili malinare, prazan stomak vam nije smetao... Gde je bilo ministarstvo ili sindikat da se oglase i kaži - ne, ne želimo da opkoljavamo malinare jer oni ne rade ništa protivzakonito? Ili neka gej organizacija, da kažu - kako mi, tako i seljaci imaju pravo da prošetaju Beogradom i zatraže svoja prava. Mojne nas više zamlaćujete sa unapred dogovorenim ''prepucavanjima''.
Nedelja 28.08.2011.21:31
Пази овако полицијо, да ће те гађати камењем, хоће, да ћеш разводити и разводити ове ЛЈБТКШМН... са марицама, хоћеш. Полиција је рука режима, полиција мора да слуша режим. Ако полиција не слуша режим онда се 2000 придружи маси малоумни и доведе на власт неке да нас урнишу. Задрже на власти и старе, наравно, прво морају да макну шефа па ... Него да не понављам историју, то вам је стање па сада видите са киме сте ????

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)